Tanken bak

Vi er mange som etterhvert har blitt bitt av den såkalte "papirbasillen".

Etter snart 8 år innen denne herlige verden av papir, blomster, stempel, perler, bånd og alt hva hjertet kan begjere - er det allikevel noe jeg savner...

Tilbudet av norske tekststempel har etterhvert blitt større, men ofte er det akkurat den helt lille "prikken over i'en" man mangler. Jeg er selv veldig glad i tekststempel, men synes ofte det kan bli i dyreste laget å kjøpe ett nytt stempel for hver lille "finish" jeg vil putte på akkurat det prosjektet.

Løsningen for meg ble å designe mine egne stempel på datamaskinen, for så å printe dem ut på kartong. På den måten har jeg alltid det lille ekstra tilgjengelig, og kan med enkelhet personliggjøre kortene mine - akkurat som jeg liker! Dessuten slipper man postens stadig økende portosatser!

Nå vil jeg gi flere muligheten til å oppleve gleden av å kunne printe ut og bruke med det samme.

Arkene vil ligge under kategorier, og vil også være tilgjengelige under fanene på toppen av siden.
Det vil komme endel ark med vintage bilder, men i hovedsak vil det være fokus på norske tekster.

Alle arkene er designet av Vintage i Hjertet, og rettighetene tilhører eier av designet. Du står fritt til å bruke arkene på dine prosjekter, fotografere og dele i din blogg/hjemmeside, samt å gi bort prosjekter hvor designene er i bruk.

Du har derimot IKKE lov til å dele designene med noen, hverken over nett eller ferdig printet.

Målet er å tilby designene til en billig penge, og du står fritt til å printe så mange ganger du bare vil. Dette er dog kun mulig dersom man respekterer rettighetene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar